Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Pekmezli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 0536 700 29 75
Belgegeçer : 0 (414) 421 10 39
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://pekmezlicpal.meb.k12.tr
Adres : Pekmezli Mahallesi Küme Evler AKÇAKALE/ŞANLIURFA
VİZYON : Çağdaş, demokratik, bilimsel ve akılcı eğitim yöntemleri uygulayarak mutlu bir ülke ve huzurlu bir gelecek için uğraş veren ulusal saygınlığa sahip bir eğitim kurumu olmak. üniversite hedefimizdir. Ancak üniversitenin çok şey olduğunu ama her şey olmadığını bilen bir aileyiz. Emeğin hangi alanında olursa olsun insan olma bilincinde çaba göstereceğiz.
MİSYON : Biz, çağdaş, evrensel ve ulusal değerleri, öğretmen-veli işbirliği içerisinde kullanarak ülkemizin ihtiyacı olan "İYİ İNSAN" modeline uygun öğrenciler yetiştirmek için çalışırız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :24
Öğrenci :291
Derslik :16
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Kimya Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5100
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam öğretim vardır. Öğrenciler servisler ile taşınmaktadır.
Saatler : Başlama 8:30 Bitiş 16:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulun bulunduğu Pekmezli Mahallesinden Akçakale ilçe merkezine her yarım saatte özel işletme servisleri bulunmaktadır. İlçeye ulaşım yaklaşık 30-40 dk sürmektedir. Akçakale ilçe merkezinden Şanlıurfa otagarına kadar her 15 dk´da bir servis bulunmaktadır; ancak servisler en geç saat 17.30´a kadar vardır.
Yerleşim Yeri : Öğretmenler Pekmezli Mahallesindeki şahsa ait apartmanda kira karşılığı kalmaktadır. Ayrıca müstakil evler bulunmakta ve oralarda kalan öğretmenler bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Akçakale ilçe merkezine 50 km; Şanlıurfa il merkezine 100 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz her sene sınıflar arası futbol turnuvası,sınıflar arası bilgi yarışmaları, ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında birçok yarışmaya ev sahipliği yapmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Kurumumuz Ege Orman Vakfı ile Yeşillendirme ve Ağaçlandırma, Cem BAKİOĞLU Anadolu lisesi ile Kardeş Okul ve Tübitak Bilim Şenlikleri projelerini yürütmektedir.
Yazdır :